fbpx

Fly Drive Madeira

Wat is er nu mooier dan zelf achter het stuur zitten tijdens een Fly Drive Madeira? De huurauto staat voor je klaar om alle bezienswaardigheden op het kleurrijke eiland te ontdekken.

Met deze complete manier van vakantie vieren trotseer je de wegen van dit Portugese eiland op jouw eigen manier, in jouw eigen tempo én met volledige vrijheid!

Op deze pagina lees je over de voordelen van een Fly Drive vakantie, bezienswaardigheden op Madeira die je onderweg tegenkomt én enkele populaire Fly Drive vakanties. 

Direct naar:

Bezienswaardigheden tijdens een fly drive Madeira

Met een Fly Drive vakantie naar Madeira kun je gaan en staan waar je wilt. Je kunt op de bonnefooi het eiland verkennen, maar wellicht is het toch handig om je een klein beetje in te lezen over de mooiste bezienswaardigheden van Madeira. Daarom hierbij een kleine opsomming van de mooiste hoogtepunten van dit Portugese eiland: 

  • Pico Ruivo: de hoogste berg van het eiland met een hoogte van 1861 meter. Met een wandelroute van 7 kilometer kun je de top bereiken. 
  • Porto Moniz: hier kun je zwemmen in natuurlijk zwembaden. Tussen vulkanische rotsen die grenzen aan zee kun jij heerlijk zwemmen! 
  • Santana: je raakt meteen verliefd op dit dorpje vol traditionele huisjes. Deze huisjes heten Palheiros en staan bekend om de rieten daken en felle rode en blauwe kleuren. 
  • Ponta do Rosto: reis met je huurauto naar deze kust, want bij deze kustlijn vind je spectaculaire kliffen en golven die hard tegen de kliffen aan kletsen. 
  • Sao Vincente Caves: dit zijn ondergrondse tunnels die zijn ontstaan door lavastromingen. 
  • Porto Santo: een klein eiland met goudgele stranden die je met een boottocht kunt bereiken. 
  • De vele walvissen die voor de kust rondzwemmen en je met een bootexcursie van dichtbij kunt bekijken. 
  • Funchal: de hoofdstad met een mooie haven en oude binnenstad vol authentieke gebouwen.
Luxe hotel madeira Vidamar Resort Madeira​ 1
8-Daagse Romantische Fly Drive Madeira

Geniet van tijdens je vakantie van prachtige bloemen, heerlijke wandelingen en prachtige tuinen. 

8-Daagse Fly Drive Magnifiek Madeira

Ontdek tijdens je vakantie de kleurrijke bloemen, tropische tuinen en walvissen en dolfijnen. 

Walvissen en dolfijnen spotten madeira
11-Daagse Fly Drive Kleurrijk Madeira

Altijd al is walvissen en dolfijnen willen zien? Ervaar het tijdens je Madeira vakantie.

Over een Fly Drive Madeira?

Mocht je nog niet weten wat een Fly Drive vakantie is, dit is een vakantie waarbij een retourvlucht én huurauto zit inbegrepen. Bij de meeste vakanties zit er ook het verblijf bij inbegrepen, zoals een hotel, vakantiehuis of appartement. Een Fly Drive vakantie is erg geliefd. Dit zijn namelijk reizen waarbij je zowel je vluchten, huurauto en overnachtingen bij één reisaanbieder afneemt. Zo hoef je niet bij allerlei verschillende aanbieders reserveringen te maken. Wanneer je op de luchthaven van Funchal aankomt staat er gelijk een huurauto voor je klaar waarmee je naar je accommodatie kunt rijden. Oftewel, je vakantie op Madeira kun je zo snel mogelijk beginnen!

Zelf een auto huren op Madeira

Wanneer je al een pakketreis hebt geboekt zonder huurauto óf je wilt een huurauto reserveren los van je vluchten en accommodatie, dan kun je een aparte boeking maken voor een huurauto op Madeira

Een Fly Drive Madeira laat je alle parels van het kleurrijke eiland zien. Geniet van de voordelen van een fly drive vakantie!

Tips tijdens je fly drive madeira:

Voordelen van een fly drive Madeira

Geniet van ultieme vrijheid met een Fly Drive naar Madeira. Iedere vakantiedag op Madeira bepaal jij zelf wat je wilt doen en zien!

Met een Fly Drive op Madeira kun je zelf het tempo van je reis bepalen. Zin om even lekker op een mooi terrasje te zitten onderweg? Ga je gang! Er is niemand waar je rekening mee hoeft te houden.

Als je een Fly Drive naar Madeira wilt maken, dan hoef je eigenlijk maar één reservering te maken. Deze Fly Drive reservering bij een reisorganisatie zoals TUI omvat een comfortabele huurauto, overnachtingen gedurende je hele verblijf op het eiland én een retourvlucht. Super handig toch?

Kom je tijdens je roadtrip over het eiland een mooi uitzichtpunt tegen? Zet je huurauto langs de kant van de weg, stap uit en geniet van het uitzicht. Stop waar en wanneer je maar wilt om de schoonheid van Madeira in volle glorie te beleven! 

Als je weleens een pakketreis hebt geboekt, dan zul je dit punt snappen. Je bent net geland op Madeira en wilt zo snel mogelijk van je vakantie genieten. Met een transfer naar je hotel moet je dan met je koffers sjouwen naar de bus en vervolgens moet je op andere reizigers wachten die nog hun koffers van de bagageband moeten halen. Met een Fly Drive naar Madeira is dit verleden tijd. Je koffers gooi je snel in de achterbak van je huurauto en vertrekken maar! 

Deze Fly Drive vakantie op Madeira kun je met jouw huurauto alle kanten van het eiland op. Doe dit dus ook en ontdek alle mooie plekjes van Madeira en kom op locaties die het massatoerisme nog niet heeft ontdekt!

Stel, je hebt géén Madeira Fly Drive geboekt en wilt toch graag een huurauto boeken, trek er dan maar een paar uur voor uit. Je moet dan naar een loket op de luchthaven, vervolgens een hoop papierwerk invullen en ook nog eens goed opletten welke verzekeringen er worden afgesloten. Kortom, een hoop gedoe. Met een Fly Drive Madeira is je huurauto al in Nederland geregeld onder goede voorwaarden met een verzekering zodat jij onbezorgd en snel de weg op kunt in Madeira. 

Luxe hotel madeira Vidamar Resort Madeira​ 1
8-Daagse Fly Drive Romantisch Madeira

Geniet van tijdens je vakantie van prachtige bloemen, heerlijke wandelingen en prachtige tuinen. 

8-Daagse Fly Drive Magnifiek Madeira

Ontdek tijdens je vakantie de kleurrijke bloemen, tropische tuinen en walvissen en dolfijnen. 

Walvissen en dolfijnen spotten madeira
11-Daagse Fly Drive Kleurrijk Madeira

Altijd al is walvissen en dolfijnen willen zien? Ervaar het tijdens je Madeira vakantie.