fbpx

Groepsreis Madeira 2024

Wil jij Madeira ontdekken met een groepsreis? Geweldig idee, want daar leent dit prachtige eiland zich hier perfect voor. Ga met een groep enthousiaste reizigers op pad om de mooiste plekken van Madeira te ontdekken. 

Het grote voordeel van een groepsreis Madeira; jullie reisgids heeft de hele vakantie van A tot Z uitgestippeld. Ontdek de mooiste plekken tijdens de groepsreis zoals metershoge kliffen, idyllische watervallen, hoge bergpieken met een waanzinnige uitzichten, robuuste kustlijnen, groene valleien en authentieke dorpjes.

Beleef samen met de groep prachtige wandelingen en onvergetelijke excursies zoals walvissen spotten. Ben jij klaar voor een onvergetelijke en gezellige groepsreis Madeira?

Direct naar:

De populairste groepsreizen naar Madeira 2024

groepsrondreis Madeira

Ga mee op deze 8-daagse groepsreis met ANWB. Beleef een gezellige wandelvakantie naar het subtropische bloemeneiland Madeira.

Wandel samen langs kliffen en levada’s op Madeira. Bekijk de Madeira Hike Experience van SNP Reizen. 

Voordelen van een groepsreis Madeira

  • Een groepsreis Madeira staat onder begeleiding van een ervaren gids. Dit is een gids die het eiland op zijn/haar duimpje kent en je ‘on the road’ informeert over de bezienswaardigheden. Deze informatie is zeer waardevol waardoor je reis op Madeira meer betekenis krijgt.
  • Een groepsreis is zeer compleet. Een groepsreis naar Madeira bestaat in de meeste gevallen uit vliegtickets, overnachtingen voor alle dagen, maaltijden en (optionele) excursies.
  • De prijs staat vast met een groepsreis naar Madeira. Doordat een groepsreis zo compleet is met veel dingen inclusief hoef je op de plaats van bestemming niet veel uit te geven. Zo weet je vóór vertrek precies wat een groepsreis naar Madeira kost.
  • Iedere vakantiedag een leuk programma. De reisorganisatie stelt een programma op voor de hele vakantie. Iedere dag staat er weer iets anders leuks op de planning!
  • Je hoeft zelf niets te regelen. De gids regelt het vervoer ter plaatse, je overnachtingen en tickets voor excursies. Handig!
  • Ontmoet nieuwe mensen. Hoe leuk is het om nieuwe mensen te leren kennen en samen de mooiste plekken van het eiland te bewonderen. Ervaar de gezelligheid en deel het vakantiegevoel met anderen!

Wandelvakantie Madeira groepsreis

Madeira is een echt wandeleiland. Op weinig andere plekken in de wereld kun je zo mooi en goed wandelen als Madeira. Over het hele eiland vind je veel wandelroutes, zoals wandelingen langs levada’s waar Madeira zo bekend om staat en de wandeling naar de top van de Pico Ruivo (het hoogste punt van het eiland). Een gids neemt jou en de groep mee naar de mooiste wandelroutes van Madeira en informeert je tijdens tussenstops over alles wat op je pad komt.

Stop je wandelschoenen maar alvast in je koffer, want in Madeira is wandelen een adembenemende ervaring! Wanneer ga jij op wandelvakantie in Madeira met een groepsreis?

 

Tip: zoals je misschien weet staat Madeira bekend als ‘Bloemeneiland’ vanwege de vele mooie planten en bloemen. Deze staan volop in bloei in de periode april t/m juni. Mocht het je uitkomen dan is het aan te raden om in deze periode een wandelvakantie Madeira met een groepsreis te plannen!

Single reis Madeira

Het verschil met een single reis Madeira ten opzichte van een groepsreis Madeira is eigenlijk niet zo groot. Het enige verschil is dat je met een single reis alleen op vakantie gaat en met andere singles in een groep het eiland verkent. Ideaal als je alleen bent, toch op vakantie wil én je de natuurpracht met meerdere mensen wilt delen.

Weet jij na dit artikel zeker dat je met een groepsreis of single reis naar Madeira wilt? Bekijk hier alle reizen

Ga jij voor de single reis, de groepsrondreis of de wandelreis? Waar je keuze ook op valt… hopelijk beleef je een onvergetelijke groepsreis op Madeira!

Gespecialiseerde reisbureaus voor jouw Madeira reis: