fbpx

Start jouw trip naar Madeira

Singlereis Madeira

Met een singlereis Madeira stel je je open voor nieuwe vriendschappen en een adembenemende natuur. Een perfecte combinatie, want al veel reizigers gingen je voor als het gaat om singelreizen naar Madeira. Dit Portugese eiland in de Atlantische Oceaan is ideaal voor een singlereis. Zo kun je gezellig samen met andere reislustige reizigers door de ongerepte natuur wandelen, maar ook lekker op eigen houtje met veel individuele vrijheid. Als je verder leest ontdek je nog meer goede redenen waarom een singelreis naar Madeira een goed idee is. Laat de avonturier in jezelf los en start jouw trip naar Madeira!

Hiervan verschilt een singlereis naar Madeira van een groepsreis

Wat is een singlereis ook alweer? Met een singlereis boek je een vakantie of rondreis voor jou alleen. Het verschil met een groepsreis is dat je als soloreiziger in een groep met andere singlereizigers wordt geplaatst. Al deze reizigers hebben een vakantie voor zichzelf geboekt en staan open om voor nieuwe ontmoeten met andere reislustige mensen. Samen beleef je op reis de mooiste hoogtepunten van Madeira. Zo reis je alleen, maar toch samen!

Direct naar:

Waarom op singlereis?

Twijfel je nog of je zelfstandig of met een singlereis in groepsverband naar Madeira wilt? Na het lezen van deze pluspunten kies je zeker voor een singelreis naar Madeira!

 • Een reisleider wijst je de weg 

Bij interessante steden, dorpen, natuurlocaties en andere bezienswaardigheden is het handig om meer achtergrondinformatie te weten te komen. Gelukkig gaan bij singlereizen reisleiders mee. Op bijzondere plekken vertelt de reisleider nuttige informatie over het eiland. Bovendien regelt een reisleider de check-in bij hotels en het vervoer van A naar B. Mocht je vragen of problemen hebben op reis dan springt een reisleider voor je in de bres, altijd handig! 

 • Reizen met mensen van je eigen leeftijd
  Veel singlereizen hebben een leeftijdscategorie. Zo zijn er singlereizen naar Madeira waarmee je met mensen van je eigen leeftijd op reis kunt. Vaak is de klik met je reisgenoten dan net iets beter en kun je makkelijker interesses delen. 
 • Vergroot je vriendenkring
  Reizen is nieuwe ervaringen opdoen. Zeker als je een singelreis boekt zijn deze nieuwe ervaringen extra bijzonder. Dat komt omdat je in principe alleen bent en dus aansluiting kunt zoeken bij je medereizigers. Je ontmoet nieuwe mensen die kunnen uitgroeien tot je beste vrienden. Er zijn al veel reizigers jou voor gegaan die een waardevolle vriendschap hebben opgebouwd door een singelreis. 
 • Beleef het ‘samen-gevoel’
  Op reis gaan naar een prachtige bestemming zoals Madeira kan zó leuk zijn! En dit krijgt een extra dimensie wanneer dit geluk kan delen met meerdere mensen. Kijk met je medereizigers hoe mooi walvissen boven het wateroppervlak uit springen, hoe watervallen neerkletteren in een idyllisch groen landschap en bewonder samen de vredige straten en pleinen van Funchal. Maak samen een herinnering voor het leven!

Kamers voor één persoon
In de basis zijn eenpersoonskamers in hotels best prijzig, maar met een singlereis zit dat anders. Doordat een reisorganisatie deze groot inkoopt kun je tegen betaalbare prijzen een eenpersoonskamer reserveren voor je verblijf in Madeira. Zo ben je niet verplicht om bij een andere reiziger op de kamer te slapen en heb je even tijd voor jezelf als je dat wilt.

Vakantie madeira
10-daagse Singlereis Madeira
Bloemen madeira
Singlereis Madeira | 8 dagen met Tui
Walvissen en dolfijnen spotten madeira
Wandelreis met Sawadee (Singlereis)

Madeira als bestemming voor jouw singlereis

Waarom zou je uitgerekend naar Madeira gaan voor een singelreis? Dat heeft meerdere redenen en voordelen. De belangrijkste sommen wij hieronder graag voor je op!

 • De oogstrelende natuur 

De belangrijkste reden waarom Madeira zo geliefd is als vakantiebestemming is de wonderschone natuur. In de omgeving van Funchal kun je al een eerste kennismaking met de natuur maken in de vele botanische tuinen die wereldberoemd zijn. In het hart van het eiland zie je hoe bergachtig Madeira is met een hike naar het hoogste punt Pico Ruivo. Maar denk ook aan de spectaculaire kustlijnen met hoge kliffen. Vooral het gebied rond Rabacal (met de Risco waterval) doet je ogen openen voor de indrukwekkende natuur van Madeira! 

 • Geen verre afstanden

Madeira is een relatief klein en overzichtelijk eiland. Madeira is ongeveer net zo groot als de provincie Utrecht om je een beeld te geven. Dat betekent dat je nooit lang onderweg bent naar een volgende bezienswaardigheid. Geen lange reisafstanden dus! 

Eeuwige lente
Madeira is het eiland van de eeuwige lente. Het klimaat is er heerlijk, zonder dat het te warm of te koud is.

Kan die singlereis naar Madeira niet snel genoeg voor jou beginnen? Bekijk de mooiste singelreizen naar Madeira, boek en ervaar een reis om nooit te vergeten!

Kabelbaan Funchal
Vakantie madeira
10-daagse Madeira Singlereis
Bloemen madeira
Singlereis Madeira | 8 dagen met Tui
Walvissen en dolfijnen spotten madeira
Wandelreis met Sawadee (Singlereis)